Hiper Novalis

Hiper Novalis

Hiper Novalis je dobio ime po svojoj veličini i ponudi. To se prvenstveno odnosi na veličinu izbora artikala, te na širokiu lepezu naših usluga.

Na 14000 m2 nalazi se supermarket, ali i veleprodaja pića, salon keramike, salon namještaja, veliki izbor alata, tehnička roba i mnogo ostalog sadržaja. Na ovome mjestu ćemo pokušati zadovoljite sve potrebe naših klijenata. U sklopu objekta nalazi se i caffe, kao i samoposlužni restoran sa uvijek svježe pripremljenim delicijama.

Veliko parkiralište, čak i usred najveće ljetne gužve, omogućava vam natkriveno mjesto za vašeg metalnog ljubimca.

Zatvoreni prostor od 7.000 m2 u lijepom ambijentu na 2 etaže uživajte u kupovini.

 

Ponuda

O našoj ponudi, trebalo bi puno više mjesta od predviđenoga na ovom mjestu. Najbolje je ako kažemo da smo se potrudili kako, bilo turist ili žitelj otoka, rijetko ima potrebu otići u neki obližnji grad u kupovinu. Velika ponuda artikala i usluga, odraz je potreba kupaca, koje su godinama praćene i bilježene.

Najvećim dijelom, trgovina sadrži prehrambene proizvode, proizvođača koliko stranih toliko i domaćih, kako bi svačiji ukus bio zadovoljen.

Sezonski dio je prilagođen potrebama naših dragih gostiju, koji nam dolaze svako ljeto i čiji se zahtjevi povećavaju zajedno sa našom ponudom. Sve za plažu, vrt i kuću, nije samo naziv odjela, već i naša filozofija.
Dio artikala u našoj ponudi je jedinstven u Hrvatskoj, jer mi sami vršimo nabavu i uvoz svih onih artikala koji se pokažu traženima, a nije ih moguće nabaviti na ovim prostorima.

Na katu se nalazi odjel sa artiklima koji mogu zadovoljiti svačije želje. Od računala i informatičke opreme, preko školskog pribora i nautičke opreme, pa sve do odjevnih predmeta i alata za svakog po nešto. Teško je opisati ponudu koju možete pronaći na tom mjestu. Najviše i najbolje o tome govore slike iz naše galerije. Što nemamo, to vam ne treba.

Poseban dio, na koji smo ponosni, sa preko 2000m2, sadrži namještaj i sve potrebno za uređenje doma. Naša usluga, dizajniranja i sklapanja namještaja po mjeri, nadaleko je priznata i prihvaćena kao opcija za mnoge situacije.

Kako su naši klijenti, svaki sa svojim željama, nama uvijek na prvom mjestu, otvorili smo i salon keramike. Najveća ponuda keramičkih i porculanskih pločica na potezu od Rijeke do Zadra, kao i naša dostava, našim kupcima daju veliku sigurnost u kvalitetu i brzinu isporuke.

Zadnji detalj za spomenuti, nikako i najmanje važan, jest naša veleprodaja pića. Konkurentne cijene, brzina dostave i stručnost osoblja, našim ugostiteljima omogućavaju slobodu organizacije prema potrebama koje su im u datom momentu bitne.

 

Gdje se nalazimo?

Hiper Novalis
Čiponjac III/2.
53291 Novalja, Pag

Hiper Novalis – Prizemlje

Hiper Novalis – 1.kat

Restoran i kafić