O nama

O nama

Tvrtka Novalis d.o.o. osnovana je 1990. godine. Nastala je u malom prostoru u samom centru Novalje kao obiteljsko poduzeće, bazirano najviše na trgovini. Konstantnim razvojem i planiranjem tvrtka je polako širila svoje kapacitete i poslovanje na nova područja djelovanja. Željom i snagom pojedinaca, Novalis se polako transformirao u značajnog i pouzdanog poslovnog partnera na otoku Pagu.

Potreba za većim trgovačkim kapacitetima otoka Paga usmjerila je razvoj tvrtke prema pokretanju trgovačkog centra široke ponude pa je otvoren veliki shopping centar na zaobilaznici oko Novalje – Hiper Novalis. Sa svojim velikim parkingom, atraktivnom i povoljnom lokacijom, postao je idealno odredište za sve turiste koji nisu željeli zapadati u gužve koje se ljeti često mogu naći na ulicama Novalje. Hiper Novalis je postepeno rastao, zajedno s potrebama kupaca.

2011. godine, u samome centru Novalje otvoren je Valis. Osluškujući potrebe naših sugrađana ovaj objekat je upotpunio ponudu grada Novalje, tako da i najzahtjevniji gost nađe neki kutak za sebe i svoje najdraže.

Tvrtka Novalis nastavlja kontinuirano s razvojem i novim investicijama bistro, caffe bar, kavana, beauty centar, prodaja i proizvodnja kolača kako bi svojim korisnicima pružila što bolju uslugu i podigla svoje poslovanje na novu razinu.

2019. godine otvaramo Hiper Bau na prostoru 15.000 m2, te 8.000 m2 zatvorenog prostora. Isto tako u strogom centru Novalje otvaramo ugostiteljski objekat ˝Pod Zvon˝ s potpuno novim pristupom tradicionalnog pripremanja hrane. NOVO, NOVO, NOVO, TOP